Herbeleef de iLumen 111 van Bilzen met Bas en Sarissa

De iLumen 111 van Bilzen leverde zondag een mooie wedstrijd op. Zoals altijd kan je dankzij Motomediateam genieten van uitstekende beelden van de eerste manche van de UrbanTriSports 3Series, voorzien van commentaar door trikipedia.be collega Hans Cleemput. En wij brengen niet alleen de mannen in beeld, ook de vrouwen krijgen bij ons ruime aandacht. Beleef nog een keer mee hoe Sarissa De Vries en Bas Diederen de Belgische toppers Stefanie Adam en Stenn Goetstouwers te snel af waren. 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.