Drie dagen voor het sluiten van de inschrijvingen van het triatlon & duatlon weekend in Almere Duin bieden we een ultieme kans om alsnog aan een startticket te komen. Via trikipedia.nl geven we nog twee startbewijzen weg voor de duatlon. Eén voor de vrouwenwedstrijd en één voor de mannen. Wil je er op zaterdag 27 mei alsnog als duatleet bij zijn en de strijd aangaan met de Belgische toppers? Het enige wat je hiervoor moet doen, is ons de antwoorden bezorgen op twee vragen.

Wie zijn de huidige regerende kampioenen van België lange afstand in het duatlon bij de mannen en bij de vrouwen?

Hoeveel juiste antwoorden zullen we binnenkrijgen voor dinsdagmiddag 12 uur?

Stuur uw antwoorden per email, samen met uw contactgegevens naar wedstrijd@trikipedia.be. Op dinsdagmiddag kiezen we uit de juiste inzendingen de twee die de schiftingsvraag het best beantwoorden.

In dit artikel vind je alle info over waarom het BK duatlon op Nederlandse grond plaatsvindt en het helpt je al een stukje vooruit met de bovenstaande vragen…

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.