De dunne lijn tussen vreugde en verdriet…

Squadra tussen verdriet en vreugde (foto: Christie Brouwer)

Winnen doe je als team, verliezen ook… Onze Foto Van De Week spreekt op dat vlak boekdelen. Christie Brouwer capteerde perfect het moment waarop Menno Koolhaas besefte dat hij zijn Nederlandse titel kwijt was gespeeld en dat Devi Wolthuizen ontroostbaar was door de brute pech van zijn lekke band. Naast hen zitten Tim Van Hemel, die tweede werd, en Neal Van Vaerenbergh, die ook voor een topprestatie zorgde. Samen werd Squadra tweede als team in de Eredivisie-wedstrijd, maar zoals gezegd: je wint samen, maar je verliest ook samen… Zo mooi, onze sport… Met dank aan Christie Brouwer voor de foto. Op haar facebookpagina vind je een hele mooie selectie van het NK in Amsterdam.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.