Maya Kingma's solo op De Muur uitgebreid in beeld

Maya Kingma won de eerste individuele sprinttriatlon van de Belgische T3 Series en dat kan je hier in een uitgebreid video verslag zien. De halve Challenge van Geraardsbergen nam zondag legendarische proporties aan, maar ook op vrijdag was er al felle strijd op en rond De Muur met de individuele sprinttriatlon, tweede manche van de T3 Series. Beleef dankzij Motomediateam en Sportevents.be nog een keer mee hoe Simon De Cuyper en Maya Kingma een indrukwekkende solo tot een goed einde brachten en toch nog tijd hadden om elkaar aan te moedigen. Geniet van de steeds wisselende posities en de close battle tussen al die topploegen. En vergeef uw commentator van dienst even voor zijn wat rauwe stem… het gevolg van drie dagen top-ambiance in Geraardsbergen 🙂

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.