Korte vooruitblik weekend -RTJ 6

Het zijn vooral de lange afstand wedstrijden in Europa, waar Nederlanders dit weekend zullen starten.
 30 Nederlandse deelnemers in  Ironman Copenhagen, in Ironman Kalmar 23, Ironman Mont Treblant telt 3 landgenoten als deelnemers. De Inferno triathlon met 9,  net als de halve van Allgau. Het WK LD heeft Henriette Brouwer en Pim Veeger op de startlijst staan. En nog twee Nederlanders aanwezig bij de Polskaman.

Brooke Brown, toch ook een beetje Nederlands, zal in Mont Treblant starten in haar 3e hele triathlon in 5 weken. Mrs Dare2Tri strijdt in Mont Treblant om een van de laatste 7 tickets voor Kona bij de PRO’s, die volgende week definitief worden vergeven. Haar directe tegenstandsters in de strijd om het gewilde slot; Darbi Roberts en Magali Tysseyre

Het WK duathlon in Pendicton met Nils Pennekamp, Yannick Wolthuizen en Thomas Cremer.

In Nederland het kwartje van Anna Paulowna, met favorieten Steff Overmars en Marieke van  Lierop.

De redactie van trikipedia.nl geniet van een triathlonloos-weekend. Daarna neemt Wim het stokje weer over met WTJ.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.