Yvonne van Vlerken – Europees Kampioene en Wereldrecordhoudster; een ware ambassadrice voor de triathlonsport, voor sporters en bedrijven

Onvermoeibaar zo lijkt het.

Een wereldrecord met 13 x onder de negen uur
 
Yvonne van Vlerken was daags na haar overwinning in Almere al weer in de weer met de jeugdleden van TVAlmere. 
 

Op dinsdagavond aanwezig bij Langs de Lijn en Omstreken voor een interview, waarbij de triathlonsport weer in de aandacht stond.

http://www.nporadio1.nl/langs-de-lijn-en-omstreken/onderwerpen/424731-kilometervreter-yvonne-van-vlerken-is-europees-kampioen-triatlon

En de dag erna als manager van haar eigen bedrijf zakelijk actief met de bekendmaking van een sponsorcontract met Huub-wetsuits.

“Mijn wapen voor het zwemonderdeel is sinds kort het HUUB Acara wetsuit. Het is zo licht en het bezorgd me minder problemen bij het ademen. Als topatlete zoek ik altijd naar het optimale en dat heb ik gevonden in de wetsuits van Huub”, daarmee kan ik mijn zwakste onderdeel verbeteren”.  
 
Dean Jackson, CEO van HUUB; “De Europese titel van Yvonne laat opnieuw zien wat een formidabele atlete zij is. Wij zijn constant op zoek naar topatleten, die begrijpen dat een sponsorcontract een tweezijdige overeenkomst is. Yvonne is daar een geweldig voorbeeld van”.

En vrijdag aanwezig bij The Grand Final in Rotterdam, voordat ze zich weer op maakt voor Ironman Barcelona.

 

 

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.