Inspiratieavonden AthleteSportsWorld.com – de eerste 13 oktober.

AthleteSportsWorld.com staat meer voor dan alleen verkoop van triathlon en wielrenproducten. Naast een uitgebreid assortiment producten is AthleteSportsWorld ook de plek voor inspiratie en kennisdeling.

Tijdens het off-season organiseert AthleteSportsWorld.com elke maand inspiratieavonden. Avonden met vele diverse onderwerpen allen gericht op het geven van inspiratie door atleten, het delen van kennis door deskundigen en diverse merken die hun producten komen presenteren.

Deze avonden zullen altijd op een vrijdagavond plaatsvinden. De eerste 2 avonden zijn bekend.

 

Op vrijdag 13 oktober zal, op de vooravond van de meest aansprekende triathlonwedstrijd ter wereld, de IRONMAN World Championship op Hawaii, Roy Lagerburg komen vertellen over zijn Ironman Hawaii waar hij  in 2016 aan deel nam. Op deze avond zal hij je meenemen in zijn kwalificatie, voorbereidingen en belevenissen op dit magische eiland.

Na een korte pauze zal Buddy van Vugt een presentatie komen geven over het sportvoedingsmerk Hammer Nutrition Europe. Dit merk kenmerkt zich door zijn geheel eigen filosofie op sportvoeding en het gebruik ervan.

De volgende avond is gepland op vrijdag 10 november. Op deze avond heeft AthleteSportsWorld weer twee mooie onderwerpen samengebracht. Roland ten Brinke van ZEAL Cycling (o.a. oud-eigenaar FFWD en werkzaam geweest bij SRAM ) zal komen vertellen over hun full-carbon ZEAL wielen en het idee achter de Kamm-tail technologie. Deze wielen waren voor de triathleten al te bewonderen tijdens de Triathlon Veenendaal en de Challenge Almere bij de stand van AthleteSportsWorld.

Als tweede onderwerp komt Marjon Huibers van Swimfantastic, Total Immersion Master Coach vertellen, hoe de TI-zwemtechniek jou kan helpen om efficiënt(er) (en sneller) te laten zwemmen waardoor je minder moe het water komt.

Hoe ziet een inspiratieavond er uit?

19:00u : inloop in de showroom bij AthleteSportsWorld in Amsterdam

19:30u : start presentatie 1

20:15u : pauze

20:30u : start presentatie 2

21:15u : einde presentatie. Mogelijkheid tot napraten met de presentatoren onder het genot van een drankje.

Voor meer informatie en de andere inspiratieavonden kun je terecht op de Facebookpagina van AthleteSportsWorld.com 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.