AthleteSportsWorld.com launchpartner van ZEAL Cycling

 Met onmiddellijke ingang kunnen geïnteresseerde wielrenners en triatleten de innovatieve ZEAL CAMERIG44 carbon wielen testen vanuit de AthleteSportsWorld showroom in Amsterdam.
Sinds februari 2017 biedt ZEAL Cycling high-end carbon wielen aan voor racefietsen en mountainbikes via www.zeal-cycling.com. Naast de uitstekende prijs-prestatieverhouding als direct gevolg van de directe verkoop aan consumenten, zijn de klanten, maar ook vele redacteuren van fietsmagazines uitermate te spreken over de technische prestaties van de wielen. In de vele reviews worden de hoge kwaliteit, de afwerking, de fantastische verhouding tussen stijfheid, gewicht en comfort, het Ready-to-Ride concept (levering inclusief banden, wieltassen, remblokken, etc) en de 6 jaar garantie aangeduid als overtuigende voordelen van de nieuwe, met de hand gebouwde wielen uit Nederland. Daarnaast is het unieke Kamm-Tail aero concept van de CAMERIG44 wielen en het bijbehorende sprekende design, fascinerend voor de wielerliefhebber.
Maar het innovatieve en progressieve productdesign roept ook vragen op en de wens het product met eigen ogen te zien, voor er wordt overgegaan tot de aankoop. Om de voordelen van de onlineverkoop, met het perfecte potentieel om informatie over te brengen aan de klant, te combineren met een echte, lokale productervaring, lanceert ZEAL nu het ZEALOCAL programma met geselecteerde partners als fiets/koffiebars, werkplaatsen, verhuurlocaties en dergelijke.
Een van de launch partners is AthleteSportsWorld.com.  Aan de rand van het centrum van Amsterdam, met de belangrijke fietspaden die je de stad uitleiden om de hoek, is de showroom van AthleteSportsWorld de perfecte plaats om te beginnen met je ZEAL testrit.
Om de klant de mogelijkheid te bieden een onafhankelijk beeld te krijgen van de prestaties van de wielen, zal de ZEALOCAL partner de testwielen in de fiets van de klant monteren. Onder het wachten en na de testrit, heeft de klant de kans de grote selectie sportvoeding, race(en Tri)accessoires en kleding zoals bib shorts, shirts, trisuits en wetsuits te bekijken. En natuurlijk is er altijd tijd om een kop koffie te drinken met Matthias Huitema, de eigenaar van AthleteSportsWorld.com
Meer informatie over het ZEALOCAL programma vind je hier.
Voor iedereen die nog meer wil ervaren over de details van de ZEAL wielen, organiseren AthleteSportsWorld en ZEAL Cycling voor wielrenners en triatleten een “inspiratieavond” in de showroom in Amsterdam. Roland ten Brinke, een van de oprichters van ZEAL, zal de producten presenteren en meer vertellen over de technologieën. Om het principe achter het Kamm-Tail aero concept te leren kennen en te horen waarom “Shape Matters”, moeten geïnteresseerden zich snel opgeven, want het aantal plaatsen is beperkt.
Het event vindt plaats op 10 november vanaf 19:00 in de showroom aan de Schollenbrugstraat 10-hs, 1091 EZ Amsterdam.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.