Sport-Active Nederland partner trikipedia.nl

Het doet de redactie van trikipedia.nl veel plezier om Sport-Active Nederland als een van de nieuwe partner te introduceren.

Wellicht heeft u al eens de naam van Sport-Active Nederland ergens vernomen. Dit jonge bedrijf organiseert veel trainingskampen, trainingsmomenten en evenementen voor duursporters. Ook op triathlongebied actief. Het bedrijf is in 2016 opgericht door oud-open water zwemmer Alexander Hulleman. Deze gedreven topsporter legt zijn passie voor de sport in het bedrijf wat de afgelopen anderhalf jaar grote stappen heeft gemaakt.

 

Het bedrijf organiseert maandelijks een trainingskamp op Lanzarote waar triatleten en wielrenners met elkaar trainen. Daarnaast organiseert Sport-Active Nederland nog allerlei trainingskampen in Italië, Spanje en Frankrijk.

Ook op het gebied van zwemmen is Sport-Active Nederland zeer actief. Ze organiseren diverse trainingsweekenden waar de nadruk ligt op techniek of het verbeteren van open water zwemskills. Tevens zijn zij de organisatie van de unieke Weerribben Zwemtocht, dwars door het Natuurpark De Weerribben.

Hieronder vind je een aantal trainingskampen en activiteiten wat Sport-Active Nederland de komende periode aanbiedt:

Ontvlucht de Nederlandse kou !

Voor de buitenlandse trainingskampen gaan ze naar vier verschillende plekken, maar zeker niet de minste. Lanzarote is een van de die prachtige bestemmingen. Bij uitstek hét triathlon eiland van de wereld. Vele toppers uit zowel de triathlon als het wielerwereldje overwinteren daar en deze mogelijkheid bieden wordt ook nu aangeboden.

Voor het Triathlon kamp op Lanzarote in december zijn op dit moment nog 4 plaatsen vrij. Dit kamp is van 5 t/m 12 december en is via Sport-Active Nederland te combineren met de verschillende afstanden tijdens de Lanzarote Marathon.

 

 

In januari 2018 gaan ze ook naar Lanzarote; dit keer van 9 t/m 13 januari. Dit trainingskamp is het wielerkamp en zal dus minder de mogelijkheid geven om te zwemmen en lopen, maar uiteraard is er tijd zat om dit zo te plannen dat je ook  zwemmen en lopen nog kan trainen. Voor januari zijn er nog maar 3 plekken vrij!

Ook in februari en maart vliegen ze weer  naar Lanzarote en is er uiteraard de mogelijk voor jou om mee te vliegen en daar te genieten van het mooie weer en de ideale omstandigheden om samen met Sport-Active Nederland te trainen voor jouw triathlon seizoen. Deze twee kampen zijn dan ook op triathlon gericht. Voor zowel februari als maart zijn er nog maar 3 plaatsen vrij. Het kamp in februari vind plaats van 6 t/m 10 februari. In maart gaan ze van dinsdag 6 t/m dinsdag 13 naar dit prachtige eiland toe!

Ook voor de andere kampen naar Calpe (22 t/m 28 januari &19 t/m 25 februari) , Toscane (10 tot 15 april 2018) en Gorges du Verdon (27 april t/m 4 mei 2018) zijn nog meer dan voldoende plekken om mee te gaan naar deze schitterende locaties om te trainen onder bijna perfecte omstandigheden. Kijk voor meer info over de trainingskampen op
http://sport-active.nl/trainingskampen-1.html

Fly & run

 

Ook voor de hardlopers heeft Sport-Active Nederland een heel mooi concept waar ze mooie buitenlandse steden gaan bezoeken. Trainen onder begeleiding van een top trainer en tegelijk een sightseeing tour door een van de mooi steden in Europa. Vanaf januari tot en met juni gaan ze naar Nice, Barcelona, Milaan, Boedapest, Rome en is er ook nog een bestemming die onbekend blijft, oftewel de surprise reis. Deze reizen vinden plaats van vrijdag t/m zondag. Een Citytrip maar dan hardlopend ; mooier kan niet voor een duursporter! Voor meer info en datums kijk op ttp://www.flyandrun.nl/

Zwemtechniek trainingskampen.

Sport-Active Nederland biedt ook gerichte trainingskampen aan waarin ze uitgebreide training geven in één sport bijvoorbeeld de zwemtechniek kampen. Hierin ga je onder begeleiding van top trainers een heel weekend lang werken aan je techniek om zo makkelijker en beter te gaan zwemmen. Dit is uiteraard ook een ideaal kamp voor triathleten die hun zwemmen willen verbeteren. In zowel badtrainingen, als in lezingen en workshops gaan ze samen met jou je techniek verbeteren. Het kamp in januari zit al helemaal vol maar van 16 t/m 18 maart organiseren ze nog zo’n weekend in het 50m bad van Breda en zitten  daar in luxe groepsaccommodatie.
Opgeven voor dit weekend kan via http://sport-active.nl/techniekweekendweerribben.html

Sport-Active Nederland heeft een gratis magazine over duursport, welke op regelmatige basis gepubliceerd wordt : http://sport-active.nl/magazine.html

Ook voor andere evenement of trainingen bent je bij Sport-Active Nederland aan het juiste adres. Voor het totale aanbod gaat je naar http://sport-active.nl/index.html. Hier kun je alles vinden over wat Sport-Active Nederland organiseert.

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.