Sport-Active Nederland; trainingskamp Lanzarote maart 2018

 

In de maand maart kun je ideaal voorbereiden op het nieuwe triathlonseizoen met Sport-Active Nederland. In samenwerking met Bike Sensations en prof-triatleet Diego van Looy organiseert Sport-Active Nederland  een trainingskamp op Lanzarote.
Je kunt kiezen om 1 of 2 weken aan dit trainingskamp deel te nemen.

Het trainingskamp is van 10 t/m 17 of 24 maart. Er is dus ook een mogelijkheid om van 17 t/m 24 maart aan te sluiten.

Op 17 maart kun je zelfs nog deelnemen aan de Tri122 Tequise. Hier zijn twee verschillende afstanden 2km zwemmen, 85km fietsen en 20km lopen of 1km zwemmen, 60km fietsen en 10km hardlopen.

  

De trainingen worden begeleid door ervaren trainers: Oud-Europees Master Kampioen Zwemmen, Alexander Hulleman. Proftriatleet Diego van Looy en Eredivisie triatleet Björn van Vliet.

Elke dag staan alle drie de sporten op het programma. Nadat je jouw plaats voor het trainingskamp hebt gereserveerd, krijg je een informatiefolder waarin je kan aangeven aan welke trainingen je wilt deelnemen.

Je verblijft in luxe appartementen op basis van logies met ontbijt. Elk appartement is uitgerust met een eigen badkamer en keuken.

Inclusief:
– Retour vliegticket Amsterdam – Arrefice,
– Verblijf in luxe appartement met ontbijt,
– Zeer ervaren trainers die het eiland kennen,
– Startbewijs Tri122

1 week:  599,00 (exclusief startbewijs Tri122)
2 weken:  1070,00 (inclusief startbewijs Tri122)

http://www.sport-active.nl/trainenoplanzarotemeteenprof.html

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.