Samenwerking Triathlonwinkel.nl en trikipedia.nl voor de komende jaren

 

De redactie van trikipedia.nl is bijzonder verheugd in de nauwe samenwerking met Triathlonwinkel.nl voor de komende jaren. Triathlonwinkel.nl heeft zich voor de komende jaren verbonden aan trikipedia.nl als T1-partner.
Onko Drent: “Als Triathlonwinkel.nl timmeren wij behoorlijk aan de weg en dat vinden wij terug in de manier waarop trikipedia.nl bezig is met het promoten van de triathlonsport. trikipedia.nl is daarom een partij waar wij met veel vertrouwen een meerjarige samenwerking mee aan gaan.

Op 25 november is de officiële opening van de nieuwe winkel van Triathlonwinkel.nl in Uden, hét moment om de samenwerking te bekrachtigen.

 

Op de officiële openingsdag a.s. zaterdag 25 november is een ieder welkom in de nieuwe winkel en heeft Triathlonwinkel een aantal bijzonder gasten uitgenodigd en maar liefst 25 % korting op alle aankopen.

 

De winkel is prachtig geworden, kleding en accessoires worden ruim gepresenteerd, het assortiment is uitgebreid en de hele winkel ademt zwem- en triathlonsport.


11.00 en 13.00 Maud van der Meer (wereldkampioene Estafette)
13.00 en 15.00 Ferry Weertman (Olympisch-, Wereld en Europees Kampioen)
15.00 en 17.00 Jetze Plat (Olympisch Kampioen Handbike en Triathlon, Wereldkampioen Triathlon)
15.00 en 17.00 Sione Jongstra (Wereldkampioen Lange en Olympische afstand Triathlon Dames D40)

Zij hebben alle tijd voor je en maken graag een praatje of delen hun handtekening aan je uit. Breng (of koop) dus iets waar je een handtekening op kunt laten zetten.

Voor alle klanten op deze dag hebben ze bovendien een klein aardigheidje naast de mega korting van 25% op al je aankopen.

Dus sla je slag en koop je brilletje, badmuts, Arena Carbon wedstrijdpak, je trisuit, je HUUB wetsuit, Compressport artikelen of je HOKA sportschoenen op deze gezellige openingsdag! Natuurlijk zijn wij van trikipedia.nl ook aanwezig. Zien we jou ook?
Laat even weten of je komt dan kunnen zij zorgen dat er genoeg presentjes aanwezig zijn.
 
Tot Zaterdag!!

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.