FusionTEAMnl een feit.

trikipedia.nl-partner FUSION.nl heeft een geweldig aanbod:

Word lid van het FusionTEAMnl!

Be Unstoppable
Samen of alleen in gevecht tegen de elementen en tot het uiterste gaan!

The Race
Spanning en Emoties voor, tijdens en na de wedstrijd! 

Have Fun
Plezier hebben, van een prachtige route al rennend, fietsend of zwemmend.

Learn and Share it Together
Elkaar motiveren en iets leren

FusionTEAMnl biedt een zeer uniek en toegankelijk lidmaatschap aan voor iedereen uit Nederland! Wij laten jou profiteren van ons aanbod. Maak gebruik van de vele voordelen die het FusionTEAMnl te bieden heeft!

De Exclusieve Voordelen voor FusionTEAMnl leden

  • NTB Atletenlicentie
  • FusionTEAMnl Trisuit t.w.v. 140,- bedrukt met je achternaam
  • 4 keer per jaar een Clinic |Groepstrainingen | Lezingen |
  • Profiteer van Partnershipdeals
  • Elk kwartaal het FusionTEAMnl Magazine op de deurmat
  • Toegang tot onze besloten Online Community
  • Elke Zaterdag FusionTEAMnl-dag

Het Unieke Aanbod

NTB Licentie
Via het FusionTEAMnl ontvang je een NTB Atletenlicentie. Hiermee kun je deelnemen aan alle triathlonwedstrijden over de hele wereld. De Atletenlicentie (herkenbaar aan de letter A in het lidnummer) is de meest uitgebreide lidmaatschapsvorm van de NTB. Deze lidmaatschapsvorm is altijd gekoppeld aan het basislidmaatschap. Je ontvangt 6x per jaar het bondsmagazine Transition.

Dankzij de samenwerking met de Atletiekunie kunnen houders van een atletenlicentie een (gratis) lidmaatschap van de Atletiekunie aanvragen, hierdoor heb je de mogelijkheid om vooraan in het eerste startvak te kunnen starten.

De geldigheid van de licentie: 1 januari 2018 t/m 31 december 2018.

FusionTEAMnl Trisuit
Je ontvangt een gratis, exclusief FusionTEAMnl Trisuit t.w.v. 140 euro. Bedrukt met het FusionTEAMnl logo en je achternaam.

Elk kwartaal het FusionTEAMnl magazine op de deurmat
Welkom in de wereld van FUSION! Elk kwartaal ontvang je automatisch het FusionTEAMnl Magazine met exclusieve wedstrijdverslagen van bekende atleten,  reisreportages van FusionTEAMnl leden, tips om efficiënter te trainen, etc. Je profiteert bovendien van exclusieve partnershipdeals. We behandelen vele andere Topics op het gebied van Triathlon! Ook geven wij jou de gelegenheid om vorm te geven aan ons mooie platform voor en van triatleten!

4 keer per jaar een Clinic, Groepstrainingen, Lezingen
Vier keer per jaar verzorgen wij via speciale gasttrainers, groepstrainingen en/of clinics. Tijdens de groepstrainingen & clinics kom je in contact met de leden van het fusionTEAMnl . We hebben samen fun en we geven je een nieuwe impuls voor je dagelijkse trainingen!

Elke zaterdag FusionTEAMnl-dag
Elke zaterdag is het FusionTEAMnl-dag op onze unieke en nieuwe locatie gelegen in Scheveningen.  Je kunt hier wekelijks deelnemen aan de FusionRun. We zijn die dag de ontmoetingsplek voor alle FusionTEAMnl leden. Ontmoet andere teamleden en maak gebruik van onze mooie locatie voor een fiets, looptraining in de duinen of zwemtraining in de Noordzee.

Partnershipdeals
Profiteer van de exclusieve partnershipdeals om jouw trainingen een extra boost te geven!

Deelname aan onze besloten online community
FusionTEAM Nederland heeft een besloten Facebookgroep. Wat daar langskomt? Oproepjes om gezamenlijke fiets- loop- of zwemtrainingen te organiseren. Het delen van finishfoto’s, trainingselfies of allerlei hulpvragen. Hier wordt veel informatie met elkaar gedeeld!

WORD NU LID! DE EERSTE 25 AANMELDINGEN ONTVANGEN EEN GRATIS FUSION BACKPACK T.W.V. 59,-

Meer info op FusionTEAM.nl

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.