Nieuwe triathlon Eindhoven aanstaande.

Uniek, dat zal het zeker zijn.

Een triathlon bijna volledig afgewerkt op het terrein van de High Tech Campus Eindhoven, georganiseerd door de Campus Health & Sports Club en Squadra Events.
Allereerst voor de medewerkers van de Campus, hun partners en kinderen, maar in de middag ook een aantal startmogelijkheden voor “derden”.
De afstanden variëren van mini, achtste en kwart. De wedstrijd zal begin september georganiseerd worden (exacte datum volgt later).
Wordt de slimste vierkante kilometer van de wereld ook de sportiefste vierkante kilometer?
De High Tech Campus Eindhoven is een middelpunt van technologische ontwikkelingen met meer dan 140 bedrijven en technische instituten die gezamenlijk onderzoek doen. De High Tech Campus Eindhoven, voorheen Philips High Tech Campus, is een op technologie gerichte bedrijven-campus aan de rand van Eindhoven en Waalre, langs de A2.
Squadra Events is ontstaan vanuit het Nederlandse top-triathlonteam Squadra. Zij draaien al jaren mee aan de top van de (inter)nationale triathlonsport. Op hun events laten ze de sport letterlijk leven, door het creëren van een toegankelijke en gezellige omgeving, zowel formeel als zakelijk. Het sporthart van de atleten en toeschouwers klopt bij de schitterende multisporten  bij de Squadra Events zeker sneller. Een voorbeeld hiervan in de triathlon van Nuenen.
De combinatie van deze partners kan alleen maar leiden tot een bijzonder triathlonevenement in Eindhoven, gezien de kennis, bevlogenheid en nauwgezetheid van de betrokkenen.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.