Wetsuit testen via AthleteSportsWorld

Het seizoen 2017 is geëvalueerd en de verbeterpunten zijn gedefinieerd. Tijd voor actie tijdens de winter om die zwakke onderdelen sterker te maken.

Nu de dagen langzaam weer langer worden, worden de lijstjes weer langzaam gevuld met de triathlons voor het aankomend seizoen. Welke ga ik starten, wat is een mooie voorbereiding op die ene wedstrijd waar het seizoen om draait?

En dan wordt er ook gekeken naar het materiaal… Zou ik dan toch? Zou ik dan toch dat ene wetsuit gaan kopen? Toch nog maar weer even passen. Om jou te helpen organiseert AthleteSportsWorld.com door het land enkele gratis wetsuit testdagen. Deze worden gehouden in samenwerking met de verenigingen waar zij bij betrokken zijn. Maar eenieder is welkom, mits hij/zij zich heeft opgegeven (en dit is ook vaak om te toegang van het zwembad te regelen).

Tijdens deze wetsuit test momenten heb je de mogelijkheid om de merken Zone3, Dare2Tri en Mako uit te proberen. Op zondag 18 februari zal ook nog het merk Zoot aanwezig zijn. Kijk voor meer info HIER

of op de facebookpagina van AthleteSportsWorld.com

Opgeven kan via een email naar info@athletesportsworld.com

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.