Bewegende beelden eerste IronmanHawaii 1978

ZONDAG 18 FEBRUARI – Later vanavond het gewone – 722e – Wim’s Triathlon Journaal (alom afgekort als WTJ). Daarin uiteraard Miriam van Reijen, Peter Res en Stefan Vogel, die op allerlei fronten sportief bezig waren dit weekend. Maar eerst blijven we nog even in de ban van 40 jaar Ironman Hawaii. Er is maar weinig vastgelegd van die 18e februari 1978 op Oahu.

https://www.facebook.com/bonnie.wilson.167/videos/10214731121540684/

 

Uniek materiaal.

Verder in deze bijdrage de paar foto’s en krantenknipsels die we uit dat jaar hebben kunnen vinden. Veertig jaar. Het lijkt een eeuwigheid geleden

  

   

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.