Succeswensen uit de gehele wereld voor release Trikipedia.nl

Hoe mooi en bijzonder zijn de video-boodschappen voor de release van Trikipedia.nl van Lars Vreugdenhil, Jetze Plat, Kenneth Gasque, Rob Barel, Yvonne van Vlerken, Paul Kaye, Marc Herremans, Frank Heldoorn, Wouter Duinisveld, Bjoern Steinmetz,Andre Kwakernaat, Sofie Goos, Marco Hoogenraad, Martin Breedijk, Els Visser, Chris Brands, Armand van der Smissen, Marijke Zeekant, Alida Hagen, Gregor Stam, Scott Powell, Marcel Gierman, Evert Scheltinga, Arjan Meesterburrie en de eerste winaar van Ironman Hawaii Gordon Haller.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.