Succeswensen uit de gehele wereld voor release Trikipedia.nl

Hoe mooi en bijzonder zijn de video-boodschappen voor de release van Trikipedia.nl van Lars Vreugdenhil, Jetze Plat, Kenneth Gasque, Rob Barel, Yvonne van Vlerken, Paul Kaye, Marc Herremans, Frank Heldoorn, Wouter Duinisveld, Bjoern Steinmetz,Andre Kwakernaat, Sofie Goos, Marco Hoogenraad, Martin Breedijk, Els Visser, Chris Brands, Armand van der Smissen, Marijke Zeekant, Alida Hagen, Gregor Stam, Scott Powell, Marcel Gierman, Evert Scheltinga, Arjan Meesterburrie en de eerste winaar van Ironman Hawaii Gordon Haller.

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.