Tri2one Coaching partner Trikipedia.nl

 

Als redactie van Trikipedia.nl zijn we zeer verheugd om onze samenwerking met Tri2one Coaching te melden. Gisteren werd na een inspirerend gesprek met eigenaar Hylke Sietzema de samenwerking tussen Tri2one Coaching en Trikipedia.nl beklonken voor het nieuwe pand van Tri2one Coaching in Lelystad.

 

 

Tri2one Coaching biedt

fav  Triathlon Coaching op ieder niveau!

fav  Uniek: eigen Test & Training Centre

fav  Gebruik TrainingPeaks© online platform

fav  Coachpakketten op maat voor jou

fav  VO2max testen met ademgasanalyse

fav  Groepstrainingen – clinics – workshops

fav  Exclusief voordeel Tri2one partners

 

 

Maar ook voor “derden”worden zeer interessante bijeenkomsten en diensten georganiseerd.

Op 7 maart is sportpsycholoog Daniëlle Vermeulen van Animo Sportpsychologie aanwezig. In een workshop van 1,5 uur kom je alles te weten over “Wedstrijdfocus“; hoe het werkt en hoe je het zelf kan inzetten om een nog betere (tri)atleet te worden.
Immers, een split-second afleiding kan de rest van je wedstrijd bepalen. Daarom is focus voor een sporter zo’n belangrijke vaardigheid om goed te beheersen. Maar als (tri)atleet kan je natuurlijk niet urenlang een ijzeren concentratie vasthouden. Hoe doe je dat. Daniëlle Vermeulen verteld er alles over.

Aanmelden voor deze workshop is mogelijk via de website van Tri2one Coaching.
Deelnamekosten 5 Euro.

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.