Trikipedia: het avontuur gaat verder


DONDERDAG – De volgende stap in het Trikipedia-avontuur is gezet. Op 18 februari ging de site onder grote belangstelling en op een historisch moment de lucht in. Op 28 februari werden de zaken verder geformaliseerd. Oftewel: bezoekje aan KvK gebracht, begrotingen doorgenomen, afspraken met adverteerders en sponsors nog eens langs gelopen en tussendoor elkaar een stevige handdruk gegeven.

Vertrouwen in elkaar en in de toekomst van Trikipedia.nl. We noemen het gelukkig nog altijd een uit de hand gelopen hobby en dat moet het ook blijven.

En we zijn niet alleen. Bezoekers, volgers, likers, mensen die ons feliciteren. Het is hartverwarmend en stimulerend om te zien hoe snel we een mooie toevoeging aan de groeiende stroom aan triathlonnieuws zijn geworden. De basis was al wel een beetje gelegd, de eerste maanden zullen we op die voet verder gaan.

Aan de site, aan ons social mediagedrag (inmiddels ook al met Instagram), aan de columns, de extra informatie over voeding, materiaal, training enzovoorts. De lijstjes zijn al toegevoegd. Er komt nog bij een atletenknop, waar we – à la Wikipedia – atletenprofielen en bio’s gaan plaatsen. Maar alles op zijn tijd.

Wat we ook willen, is een soort triathloncommunity rondom Trikipedia opbouwen. Zichtbaar (en hoorbaar) zijn Ruud en ik natuurlijk als speakers en als organisatoren natuurlijk al wel. Maar op dat vlak kan er nog wel meer, gezelligheidsdieren als wij zijn. Een toost moment met onze sponsors en relaties komt er allicht dit seizoen. Maar misschien hebben we aan het eind van ieder Trikipedia-jaar wel een feestje, waarin we met zoveel mogelijk volgers terugkijken op het seizoen en zeker ook weer vooruit blikken op 2019: het EK-jaar van Weert!

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.