Uniek – Triathlonwinkel.nl heeft een zwembad in het pand

In de categorie BIJZONDER het onderstaande bericht van onze hoofdsponsor Triathlonwinkel.nl.
Als eerste  zwem- en triathlonwinkel in Europa hebben zij hun eigen zwembad in huis. Het is een tijdelijk bad, welke geplaatst is in nauwe samenwerking met Relax Outdoor  Het huidige bad kent een aantal snelheidsstanden.

https://youtu.be/1fFAai0nMHo

Het definitieve bad , welke in de eerste week mei geplaatst wordt, kent nog veel meer mogelijkheden.


De snelste stroom kan op 1:10 per 100 meter crawl worden ingesteld, er zijn 50 stappen van steeds 2 seconden in te stellen, dus voor  zwemmers op alle niveaus zijn er mogelijkheden. Ook kunnen complete trainingsschema’s worden ingevoerd, het geheel omlijst door muziek van eigen keuze. Triathlonwinkel.nl is door dit instore zwembad in staat hun klanten nog beter te voorzien van advies in de keuze voor het juiste product met een aanbod in diverse merken wetsuits. Daarnaast  is er de mogelijkheid tot video-analyse.

Wil je gebruik maken van dit unieke zwembad en de kennis van Triathlonwinkel.nl is het raadzaam een afspraak te maken via 0624888688.

 

Logisch dat eigenaar Onko Drent apetrost is op deze toevoeging in zijn toch al zo bijzondere winkel. Vandaar dat wij zijn Facebookbericht 1 op 1 hieronder vermelden:

 

Yes!! De droom van elke zwemmer en triatleet. Een zwembad in je eigen huis.
Ik ben ontzettend blij dat wij nu kunnen beschikken over een zo’n gaaf bad van Endless Pools in onze winkel.

We mochten afgelopen november al de deuren open van de gaafste triathlonwinkel van Nederland maar dit zet het puntje op de i. Vanaf nu kunnen wij elke dag wetsuits laten testen in ons eigen bad.

Dus past de datum van de wetsuittestdagen je niet, wil je niet met een hele meute tegelijk testen zonder aandacht van de verkoper en wil je niet snel even beslissen over een van de belangrijkste hulpmiddelen bij je training en je wedstrijd kom dan naar onze winkel te Uden. Wij starten met een kopje koffie……

Wij zijn zwemspecialisten. Al het personeel in de winkel geeft iets met de zwem- en triathlonsport. (Ex) topzwemmers, coaches. Eric Craemers heeft bijvoorbeeld 25 jaar ervaring als topcoach bij een hoofdklasse zwemvereniging en was bijvoorbeeld coach van triatlontoppers als Bas Diederen en Martijn Dekker. Teun Strijbosch  en Sanne Nijholt zwemmen beiden op nationaal niveau en Onko Drent zwom en coachte op nationaal niveau en was bijvoorbeeld bondstrainer bij de triathlonbond voor het onderdeel zwemmen van de Nationale selecties. Kortom wij weten wat zwemmen is. Die kennis gaan we nu delen met jullie door het aanbieden van zwemanalyses in ons eigen zwembad! Daarover snel meer.

Wil je een wetsuit testen maak dan even een afspraak zodat je zeker bent dat er niemand in ligt als je naar de winkel komt. Wij verwachten een grote aanloop dus een beetje planning is welkom.

Momenteel is het water 10 graden!!! Het water kijkt nog een beetje groen. Dit weekend gaan we zelf testen en vanaf volgende week gaan we jullie helpen!

Wow wat zijn we trots op onze winkel.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.