Clinic Trainingsleer voor duursporters door Tri2one Coaching op 23 maart

Vind jij het leuk om meer te leren over de theorie achter je trainingen? Waarom train je eigenlijk wat je nu traint? Kan het misschien nóg efficiënter en hou je rekening met de belangrijkste basisprincipes uit de trainingsleer?

Speciaal voor triatleten verzorgt Tri2one Coaching een clinic waarin de aanwezige sporters meer leren over de theorie áchter de training. Waar hou je rekening mee? Waar voldoet een gedegen trainingsopbouw en periodisering aan? En met name: waarom?

Of je nu met professioneel opgestelde schema’s werkt of niet: meer kennis over je lichaam en training maakt het sporten leuker, begrijpelijker én vooral efficiënter. En wát is er nu mooier dan meer halen uit de veelal beperkte trainingstijd?

 

Tijdens de clinic “Trainingsleer voor duursporters” gaat hoofdcoach van Tri2one, Hylke Sietzema, dieper in op de theorie achter de training, periodisering en leer je waarom je traint wat je nu doet (of dit misschien nog beter aan kan pakken). Er wordt gestart met de belangrijkste basisprincipes uit de trainingsleer en gaan naarmate de avond vordert gaat men steeds dieper op de materie in. Een enorm interessante, leerzame en interactieve avond voor de triatleet & duursporter!

De clinic op 23 maart is voor iedereen, of je nu zelf je programma maakt of je hier hulp bij krijgt. Meer kennis over je lichaam en training maakt je een slimmere en betere sporter tenslotte!

 

 

De koffie staat vanaf 19:30u klaar in het Tri2one Test & Training Centre, Kolkweg 20-39, 8243 PN Lelystad, om 20:00u gaan we van start! Kosten voor niet leden 5 Euro.

Meer informatie of aanmelden? Klik dan even op de link 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.