TRIPRO wetsuit-testdag a.s. zondag 18 maart


Als sinds 1996 organiseert TRIPRO de wetsuit-testdag om je de gelegenheid te geven de beste keuze in je wetsuit te maken. Op deze testdag vind je de meeste A-merken op 1 locatie tegelijk.

Dit jaar wordt de testdag gehouden in Hilversum.
Locatie:
Zwembad De Lieberg
J. van der Heijdenstraat 170
1221 EM Hilversum
13:00 – 17:00

Voorinschrijving is noodzakelijk en kun je doen via de deze link waar tevens meer informatie te vinden is.

Dit jaar kun je op de testdag wetsuits proberen van Blue Seventy, Orca, Sailfish, Zone3, 2XU en natuurlijk profiteren van mooie testdag aanbiedingen.

Daarnaast kun je rekenen op zwem technische trainings- en coaching tips van Tri2one hoofd coach Hylke Sytzema. Ben je starter en heb je moeite of zelfs wat angst om het buitenwater in te gaan? TRIPRO en Tri2one Coaching kunnen je hier ook bij helpen met de open water zwem clinics. Voor vragen hierover of opgeven kun je ook terecht bij Hylke.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.