Tri2One Coaching; Clinic “voeding & duursport”

Na de eerdere succesvolle en drukbezochte clinic “trainingsleer voor duursporters” organiseert Tri2One Coaching op 18 april 2018 een volgende clinic; VOEDING EN DUURSPORT

Een juiste training en rust op de juiste momenten is van belang voor betere prestaties, dat weet iedere sporter. Maar op welke brandstof presteert je lijf nu het beste en hoe zorg je voor de juist aangevulde brandstoftank?

Josette van Toor, één van de weinige sportdiëtisten in Nederland met het Sports Nutrition diploma van het IOC, leert de deelnemers van deze clinic hoe je tot de juiste voedingsinname kan komen en met welke facetten je rekening moet houden. Er wordt ingegaan op de dagelijkse voeding, voeding tijdens trainingen en voeding tijdens je belangrijkste races. Een unieke kans om deze kennis op te doen van een sportdiëtiste, die dagelijks werkt met de beste topsporters van het land!

Deelname voor deze clinic is:
€ 5,- voor atleten van Tri2one Coaching
€ 7,50 voor niet-Tri2one Coaching atleten

Starttijd clinic 19:45u
Eindtijd clinic 21:15u

Tri2One Coaching.nl
Kolkweg 20-36
8243 PN Lelystad

Meld je hier gelijk aan

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.