Challenge Roth; Yvonne haar derde hele; verdubbeling prijzengeld

 De jubileum-editie (35e) van Challenge Roth zal garant staan voor  een absoluut top startveld. Het prijzengeld is voor deze gelegenheid verdubbeld naar $200.000 en er is een nieuw en sneller loopparcours, zo werd vandaag door Felix Walchshöfer bekend gemaakt.

 

Yvonne van Vlerken zal  één de toppers zijn , die in Challenge Roth aan de start zullen verschijnen. Naast Ironman Maastricht en Challenge Almere, de derde hele voor de Flying Blond Dutch. Ze won deze superklassieker in 2015, 2008 en 2007 en  behaalde een tweede plaats in 2013 en een derde plaats in 2016.

 

Op de voorlopige PRO-startlijst bij de mannen Sebastian Kienle (winnaar IM Hawaii 2014), Jan Raphael, Cameron Wurf en Andreas Dreitz.
Bij de vrouwen naast Yvonne van Vlerken, Daniela Sämmler en debutanten in Roth , Sarissa de Vries, Sofie Goos en Alicia Kaye. Ongetwijfeld komen hier, zowel bij de mannen als de vrouwen,  nog tal van toppers bij.
Later meer info .

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.