Challenge Rome; van dichtbij bekeken (2)

Laatste dag van de voorbereidingen. Vanmorgen eerst met Nikki Olde Monnikhof (vriendin Mark Oude Bennink) mee naar het strijdtoneel van morgen. Ze deed daar mee aan een sprint. Het was chaos op het parcours. Omdat T1 op het dak is, ging de één lopend en de andere op de fiets naar beneden.

 

 

Ik ben benieuwd wat er straks bij de briefing wordt afgesproken. ’s Middags ging ik met Pleuni, Mark en Milan het fietsparcours verkennen. Bijna niet te doen. We reden met de T4T Bus achter de atleten en alleen maar claxonnerende Italianen achter ons.. en als gekken reden ze langs de fietsende atleten.

 

 

Maar ja,  je moet wel weten waar de problemen zitten, dus je moet er wel zijn geweest. Ik denk dat het morgen nog wel eens lekke banden kan regenen. Op een gegeven moment maar allemaal weer de bus in gestapt en gelukkig heelhuids terug gekomen.

 

 

Wel nog even een kleine fotoshoot gedaan bij een graffiti muur (niet voor niets een Italiaans woord). Nu naar de briefing, op tijd naar bed en morgen om 11 uur de fietsen inchecken. De race begint om 13.15 en ik ben benieuwd of ik de finish van alle 3 kan zien. De race zou eerst ’s morgens zijn.. laatste vlucht naar Amsterdam is om 19.30.

Tot morgen

Andre Kwakernaat

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.