Sport Circuit 2018 Expo tijdens Zandvoort triathlon

Onze partner Amsterdam Sport Event kwam onlangs met het onderstaande bericht:

We trekken de stoute schoenen aan en gaan het gewoon doen: SPORT CIRCUIT 2018 EXPO Mede vanwege de signalen vanuit de triathlonwereld dat er echt behoefte aan is. Maar we hebben ook jullie hulp en support een beetje nodig om er een groot succes van te maken zodat we er nog jaren mee door kunnen gaan!

Samen met Circuit Zandvoort organiseren wij (Amsterdam Sport Events) 16&17 juni 2018 een unieke GRATIS toegankelijke expo! Sport Circuit 2018 Expo.

 

 

De prachtige Paddock (binnenterrein) van het Circuit is met 30.000m2 een ideale locatie voor een openlucht expo. We willen daar alles, maar dan ook alles op het gebied van fietsen, hardlopen en zwemmen laten zien!

Gezelligheid is ook een belangrijke troef dus zorgen we voor verschillende hippe foodtrucks en gezellige terrasjes. Een groot podium met DJ’s, live optredens en een knaller van een band op zaterdagavond.

Terwijl alle triathlonliefhebbers op zaterdagochtend en zondagmiddag deel kunnen nemen aan de Dare2tri Grand Prix Triathlon hebben we ook gedacht aan jullie partners en kinderen. Ze hebben niks (meer) te klagen, want naast de vele terrasjes en live muziek hebben we springkussens, een zweefmolen, surprise attracties en diverse leuke optredens van o.a. clown Coco Christal.

Nou als dat geen goede reden is voor een gezellig “dagje strand met de hele familie” weten wij het ook niet meer!

Het succes valt en staat met het aanbod exposanten en we zijn ons er van bewust dat het kort dag is, maar soms moet je gewoon er voor gaan als je gevoel dat zegt. Neemt niet weg dat er nog een berg werk te verzetten is. De eerste versie van de site draait op sportcircuitexpo.nl en vult zich komende weken met info, content en hopelijk vele exposanten. Afgelopen week hebben we ruim 500 branchegenoten een uitnodiging verstuurd en kregen daar al vele enthousiaste reacties op.

Uiteraard is die lijst niet compleet en zijn we bedrijven vergeten.

Weet of ken jij een leuk, bijzonder of innovatief merk/bedrijf dat iets leuks aanbiedt op zwem-, fiets- en hardloop-gebied dat ECHT niet kan ontbreken op deze expo tag die dan in een reactie hieronder. Direct met ons contact opnemen kan natuurlijk ook: lars@sportevents.amsterdam of robert@sportcircuitexpo.nl

Had ik al gezegd dat het een gratis toegankelijke expo is? We hopen jullie allemaal te zien 16 en/of 17 juni. Spread the word!

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.