Trispiration; triathlontraining, specifiek voor vrouwen

 

Opnieuw mogen wij een nieuwe partner van Trikipedia.nl voorstellen; Trispiration. Het bedrijf van Josta Bolhuis, ervaren triatlete en trainster, welke zich specifiek op de vrouwen richt.

 

 

Trispiration is uniek in haar soort. We willen vrouwen graag inspireren om in de bijzondere triathlon wereld te stappen, en passievol, daadkrachtig, stoer, energiek en vol power door het leven te gaan. We zijn er voor alle vrouwen die triathlon een keer van dichterbij willen bekijken, actief willen gaan beoefenen, maar ook voor de gevorderde atlete die behoefte hebben aan praktische wisselzone tips, voeding- en trainingschema’s en persoonlijke coaching en training.

We willen triathlon voor vrouwen niet alleen in Nederland maar wereldwijd promoten en aantonen dat vrouwen de ultieme duursporters zijn.

 

 

Een bedrijf waar je begeleid wordt door coaches en trainers die veel weten op hun vakgebied. Vrouwen die al naast de kennis ook de nodige ervaring hebben en dit op een heldere en motiverende manier over kunnen brengen, zodat je er ook echt iets aan hebt. We helpen je om krachtiger te worden en verantwoord op te bouwen, zodat je zonder blessures door overtraining of verkeerde training aan de start van je geplande wedstrijd kan verschijnen. Of dat je gewoon op een fijne manier met andere stoere Tri-chicks lekker samen kan trainen en kan profiteren van vele jaren van lesgeef- en wedstrijdervaring.

 

 

Trispiration biedt voor haar members:
*Coaching zowel live als online, dus waar je ook woont het is mogelijk om gecoacht te worden.
*Binnen het coachen bieden we trainingsschema’s op maat,
*Webinars,
*clinics,
*social events,
*video bibliotheek waarin alles over triathlon en training te vinden is,
*artikelen en een online community voor al je vragen en inspiratie.
* live coaching , inclusief live trainingen met gecertificeerde trainsters voor zwemmen, fietsen, hardlopen, krachttraining en wisseltrainingen.

En vrouwen die nog niet aan triathlon doen kunnen de Start2Tri cursus volgen, live in Amsterdam, maar straks ook online (mocht je ver buiten Amsterdam wonen ).

Voor meer info :   www.Trispiration.eu

Be part of the Trispiration Squad!
Trispiration team.

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.