Yvonne van Vlerken over haar deelname aan Club La Santa Ironman Lanzarote

Aanstaande zaterdag start Yvonne van Vlerken voor het eerst in haar carriere tijdens de Club La Santa Ironman Lanzarote. Deze zwaarste hele triathlon van de wereld voegde ze spontaan in haar toch al zo drukke wedstrijdschema met o.a. de hele triathlons van Challenge Roth, Ironman Maastricht en Challenge Almere.

Het hoe en waarom verteld ze in een interview met Trikipedia.nl:

 

 

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.