Yvonne van Vlerken over haar deelname aan Club La Santa Ironman Lanzarote

Aanstaande zaterdag start Yvonne van Vlerken voor het eerst in haar carriere tijdens de Club La Santa Ironman Lanzarote. Deze zwaarste hele triathlon van de wereld voegde ze spontaan in haar toch al zo drukke wedstrijdschema met o.a. de hele triathlons van Challenge Roth, Ironman Maastricht en Challenge Almere.

Het hoe en waarom verteld ze in een interview met Trikipedia.nl:

 

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.