Michel Siep; Ironman Lanzarote – een race met een tweede missie

Michel Siep begint zaterdag aan zijn 9e hele triathlon. De Rotterdammer heeft veel lopen te zwemmen,  fietsen en lopen om in zijn debuut op Lanzarote de triathlon tot een goed eind te brengen. Echter heeft Michel een tweede of wellicht een eerste doel; geld inzamelen voor “Maak kanker kansloos”.

 

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.