Michel Siep; Ironman Lanzarote – een race met een tweede missie

Michel Siep begint zaterdag aan zijn 9e hele triathlon. De Rotterdammer heeft veel lopen te zwemmen,┬á fietsen en lopen om in zijn debuut op Lanzarote de triathlon tot een goed eind te brengen. Echter heeft Michel een tweede of wellicht een eerste doel; geld inzamelen voor “Maak kanker kansloos”.

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.