TV opnames van NPO3 bij Triathlonwinkel.nl

Voor het kinderprogramma “Klaas kan Alles” (NPO3) is een filmcrew in de winkel van onze hoofdsponsor Triathlonwinkel.nl aanwezig geweest.

Klaas van Kruistum (Dé Mol in Wie Is De Mol 2016) is een uitdaging aan gegaan met Jesse Puts, Nederlands snelste man in het zwembad en wereldkampioen 50 vrij kort bad. Klaas kan alles dus dus ook Jesse Puts verslaan. Om dit te bewerkstelligen heeft hij de hulp ingeroepen van Triathlonwinkel.nl om samen te kijken naar gadgets om hem sneller te laten zwemmen. In de Triathlonwinkel staat een Endless Pool waarin hij aan het trainen is geslagen. Na een nul meting werd al snel duidelijk dat alles uit de kast gehaald moest worden om Klaas “drijvend” te houden, laat staan sneller te laten zwemmen.

 


Na het aantrekken van een HUUB Albacore wetsuit werd het drijven al minder een punt van aandacht. Steeds maar ademen aan de zijkant voor een ongeoefende zwemmer zorgt voor heel verstoring van de balans. Helaas is ademhalen noodzakelijk, het hoofd opzij draaien draagt niet bij aan een betere borstcrawl. De Ameo Powerbreather bleek een uitkomst. Nu de voortstuwing nog. Handpaddles en en zwemvliezen zijn natuurlijk de meest voor de hand liggende keuzes.

De Endless Pool is in te stellen op een bepaalde tijd per 100m en Klaas kreeg het voor elkaar om een minuutje op 1.27/100m zich voor te bewegen met volle bepakking…
Jesse Puts heeft maar een kleine 47 seconden nodig voor deze 100m dus of er wat terecht gaat komen van de de uitdaging die Klaas aan is gegaan valt te bezien. Klaas heeft echter nog 1 ijzer in het vuur. Dat blijft nog even geheim.


De uitzending op NPO 3 zal na de zomer plaats vinden. Wij zijn heel benieuwd wat er uit 4 uur filmtijd als eindproduct gaat komen. Wel gaaf dat Triathlonwinkel.nl op deze manier de nationale televisie haalt en dat een filmploeg deze unieke winkel kiest als opnamelocatie.

Overigens is het testbad niet alleen voor de bekende Nederlander toegankelijk maar wordt elke wetsuitklant bij Triathlonwinkel.nl aangeboden zijn of haar wetsuit in de Endless Pool uit te testen. Met de bijzondere zwemkennis van het personeel binnen Triathlonwinkel.nl maken ze meteen van de gelegenheid gebruik om de atleet van wat zwemtips te voorzien.

Meer info over de mogelijkheden en alle producten vind je op de website van Triathlonwinkel.nl

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.