Lucas doet wel een hele speciale dubbel

MAANDAG – Ruud en ik hebben het altijd graag over ‘dubbels’. Triatleten die het aankunnen om in één weekend twee wedstrijden te doen. Je zou het ook ‘een Sarissa-de-Vriesje’ kunnen noemen, maar er zijn ontelbaar veel voorbeelden. Zondag troffen we toch weer een bijzondere aan, al wisten we dat pas na afloop van de Eredivisie-wedstrijd. Lucas van Deynze vertelt het tussen neus en lippen door, maar onze verbazing was er niet minder om. Kijk maar.

 

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.