Lucas doet wel een hele speciale dubbel

MAANDAG – Ruud en ik hebben het altijd graag over ‘dubbels’. Triatleten die het aankunnen om in één weekend twee wedstrijden te doen. Je zou het ook ‘een Sarissa-de-Vriesje’ kunnen noemen, maar er zijn ontelbaar veel voorbeelden. Zondag troffen we toch weer een bijzondere aan, al wisten we dat pas na afloop van de Eredivisie-wedstrijd. Lucas van Deynze vertelt het tussen neus en lippen door, maar onze verbazing was er niet minder om. Kijk maar.

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.