Mohamad Maso aan het woord na zijn race in Weert

 

Trikipedia.nl  heeft natuurlijk met Mohamad Maso gesproken na zijn wedstrijd in Weert. Een triatleet die velen een warm hart toedragen. Zijn verslag hieronder.

 

 

Weert zit in mijn hart, was de eerste race (2016) in Nederland waar ik echt weer goed op dreef was en ook nog eens gevolgd werd door Nieuwsuur voor een mooie documentaire (https://www.youtube.com/watch?v=n0fW6ofDoEM&t=5s) .

 

Dit is altijd ‘n snel parcours en fantastische mensen die aanmoedigen en de race organiseren! In de aanloop naar de race controleerde ik de race-list en was onder de indruk van het niveau, dat zou een snelle race worden. Maar in de afgelopen maanden hard getraind onder begeleiden van Edo van der Meer en gesteund door vele Triathlon-vrienden en bedrijven, als o.a. Zone3, AthleteSportsWorld, Canyon, Buff, Ryzon, Strandpaviljoen Zeezicht en heb inmiddels ‘n sponsorcontract waardoor ik mij volledig op het realiseren van mijn droom kan richten. Zie www.maso-tri.com voor meer informatie, steun is altijd welkom! (Zoek bijvoorbeeld nog een nieuwe fiets voor de wedstrijden)

 

Ik stond fris en scherp aan de start en het zwemmen ging erg goed, met 8 man zaten we in de eerste groep, helaas werd er tijdens het fietsen niet samengewerkt en kwam alles weer bijeen en reden er zo 60 man 40km in slechts 54min. Natuurlijk probeerde er een paar atleten weg te rijden, maar uiteindelijk kwamen we met z’n allen in transition zone 2 en startten we de loop race. Het lopen ‘rustig’ begonnen, langzaam snelheid opbouwen en andere atleten gaan inhalen, uiteindelijk 32e geworden vd 72, zeer blij met het resultaat, zeker daar ik nog maar 1 jaar volledig gefocust ben top Triathlon en Edo zijn programma kan volgen, met meer dan 30 uur training in de week.

 

 

Ik geniet van iedere race, iedere nieuwe ervaring en kijk uit naar de toekomst. Iedereen bedankt voor de steun en vertrouwen, ik waardeer dat enorm! Voor meer informatie volg me via www.maso-tri.com of via deze website.

Bedankt Ruud en Wim voor jullie enthousiasme en steun.

BTW Jorik gefeliciteerd met je overwinning, ik hoop ook ooit zo snel te kunnen lopen, respect!

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.