Mathon en Glenn; Met zijn tweeën Ironman Maastricht volbrengen

Een paar apart, Mathon van Eijsden en Glenn Wijntjes en goede vrienden.

Mathon deed vorig jaar voor het eerst mee aan de Ironman Maastricht.  Door zijn wedstrijd zamelde hij geld in voor het onderzoek naar ALS. Mathon finishte tijdens de Ironman Maastricht in 11:17:32.

  

Dit jaar kiest   Mathon (DJ van beroep) voor een andere uitdaging; hij neemt zijn vriend Glenn, wiens wens het is eens aan een groot sportevenement mee te doen, de hele wedstrijd met zich mee. Zwemmen met een boot, fietsen op een speciale fiets en lopen achter een rolstoel.

Glenn heeft ataxie van Friederich, waardoor hij niet in staat is zelfstandig te sporten, dus zorgt Mathon dat de wens van Glenn uit gaat komen. Verzamelde gelden worden ook deze keer geschonken aan het goede doel.

De wedstrijd op 5 augustus in hun eigen Maastricht is voor beiden een enorme uitdaging en zal het nodige van hen vergen, maar wij zijn er zeker van dat het grootste applaus 5 augustus voor deze beide mannen zal zijn.

Hen steunen kan via een financiële bijdrage op NL57SNSB0938567543 t.n.v. DJ Stop ALS.

Wij hebben immens respect voor beiden en Trikipedia.nl wenst hen heel veel succes toe en zullen beide mannen op de voet volgens tijdens hun Ironman Maastricht.

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.