Rafael van der Vaart en Estavana Polman gaan een triathlon doen

Bijzonder nieuws van een bijzonder mens.


Marcel Gierman is natuurlijk alom bekend als triatleet, maar ook als personal trainer en bekend ook om zijn hilarische filmpjes op Facebook.

 

Met zijn bedrijf  “Move the Limit”  verzorgt hij voor veel mensen personal training, waaronder Rafael van der Vaart en Estavana Polman. Zij beiden gaan volgend jaar aan de triathlon Huizen meedoen en dagen de nummers 1, 2 en 3 van de editie 2018 uit 🙂 .

 

 

Natuurlijk komt Trikipedia.nl  hier in de komende weken uitgebreid op terug .

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.