Trispiration: online triathlon trainingskamp voor vrouwen.

 

 

Stel je het volgende voor. Je hebt een drukke baan, eventueel kinderen thuis. Vakantie dagen zijn gereserveerd voor wanneer de kinderen vrij zijn, of omdat je partner graag naar de zon op het strand wil liggen of die ene reis ver weg wil maken. De resterende vrije dagen zijn voor de triathlon wedstrijd in het buitenland.

Maar hoe fijn is het als je nog een week even flink zou kunnen trainen op trainingskamp met andere triathleten. Even een flinke boost in je trainingen, inspiratie krijgen en voor de volle 100% gemotiveerd zijn richting je doel. Maar de vakantiedagen zijn en het geld ook.

Ander scenario, je wilt graag triathlon gaan doen, maar geen idee hoe je drie sporten combineert, laat staan in je week proppen naast je werk en sociale leven. En hoe doen al die andere triathleten dat?

Trispiration heeft iets super gaafs bedacht.

Van 11-18 augustus zal de allereerste online Trispiration triathlon trainingskamp plaatsvinden. Het is voor alle vrouwen in geheel Nederland.

Je doet mee vanuit je eigen huis, je hoeft geen vrije dagen op te nemen en het kost je ook niks (wij nederlanders worden daar al blij van toch?)

Ik hoor je denken, maar hoe dan? En hoe kan je dan samen trainen of samen een trainingskamp houden?

Let op, het werkt als volgt.

Vooraf zal je een email ontvangen van de coach om de week voor te bereiden. Wat heb je nodig, wat gaan we doen en hoe ziet de week eruit.

Zo kan je je week gaan plannen om het maximale eruit te halen.

Iedere triathlete of triathlete in wording ontvangt een trainingsschema voor die week. Er zijn diverse schema’s. De vrouwen die gaan voor de lange afstanden krijgen een ander schema dan diegene die voor de korte afstand in triathlon gaan. Als dat er ook verschil zal zijn of je beginnende of gevorderde triathlete bent.

Het schema is zo gemaakt dat je niet vast zit aan een dag of tijd.  BV Als jij alleen op maandagavond kan zwemmen bv, dan zwem je op maandagavond. Dan heb je voor die week je zwemtraining gedaan.

Om met alle vrouwen in contact te komen is er een besloten facebook groep voor die week. Elke dag delen we daar onze trainingen, hoe het ging, wat er beter kon of waar we tegenaan lopen. Elke avond zal Coach Josta van Trispiration live gaan in deze groep om alle vragen te beantwoorden. Evaluatie te doen van de trainingen die zijn gedaan en je voor te bereiden op de volgende training.

Daarnaast krijg je tips over triathlon, hoe je fijn door wedstrijden heen kom,  de handige materialen, sportvoeding, timemanagement, herstel en nog meer.

Het doel is om je een extra boost te geven in je trainingsweek, het gevoel te geven dat je niet alleen bent ook al doe je alle trainingen alleen. Supportcrew staat online voor je klaar.

Voor alle triathletes die in Amsterdam wonen of in de buurt van Amsterdam mogen in deze week mee komen zwemmen met de openwaterzwemtrainingen van Trispiration op dinsdagavond en met de krachttraining op vrijdagochtend.

Hoe doe je mee?

Je kan je aanmelden via de website van Trispiration, laat je naam en emailadres achter dan ontvang je alle informatie.

Of stuur een email naar info@trispiration.eu

En hadden we al gezegd dat het gratis is!!!

Zin om een week lang begeleid te worden, inspiratie op te doen en voloop gemotiveerd aan de slag te gaan? Meld je dan!  Samen staan we sterker!

 

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.