De gedachten van Yvonne van Vlerken over Ironman Maastricht

Als ware ambassadrice van de triathlonsport , maar ook van Women for  TRI was Yvonne van Vlerken vanavond aanwezig bij de ladys only Run in Maastricht. Samen met Julie Moss verzorgden zij een kennismakingsloop  van het parcour voor de aanwezige dames voor a.s. zondag.

Natuurlijk spraken wij vooraf  met Vonzy, hoe zij aankijkt tegen de wedstrijd en de tegenstand.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.