De gedachten van Yvonne van Vlerken over Ironman Maastricht

Als ware ambassadrice van de triathlonsport , maar ook van Women for  TRI was Yvonne van Vlerken vanavond aanwezig bij de ladys only Run in Maastricht. Samen met Julie Moss verzorgden zij een kennismakingsloop  van het parcour voor de aanwezige dames voor a.s. zondag.

Natuurlijk spraken wij vooraf  met Vonzy, hoe zij aankijkt tegen de wedstrijd en de tegenstand.

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.