De HELDEN van Ironman Maastricht ; Mathon en Glenn

Mathon van Eijsden finishte vorige jaar tijdens de Ironman Maastricht. Zijn vriend Glenn Wijntjens had 1 grote wens; meedoen aan een topsportevenement. Gisteren werd zijn droom waar. Samen met Mathon deed hij mee aan de Ironman Maastricht. Ons rest niets als diep respect voor beide mannen en het tonen van de beelden.

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.