De HELDEN van Ironman Maastricht ; Mathon en Glenn

Mathon van Eijsden finishte vorige jaar tijdens de Ironman Maastricht. Zijn vriend Glenn Wijntjens had 1 grote wens; meedoen aan een topsportevenement. Gisteren werd zijn droom waar. Samen met Mathon deed hij mee aan de Ironman Maastricht. Ons rest niets als diep respect voor beide mannen en het tonen van de beelden.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.