Maarten van der Weijden nu al een held!

Maarten van der Weijden heeft inmiddels 120 kilometer zwemmend afgelegd, wat een enorme prestatie.
Niet alleen Trikipedia kijkt urenlang met verbazing naar de verrichtingen van Maarten en volgt  gedurend  de livestream.

Stefan van der Pal (Frysman-winnaar  en eigenlijk de bedenker van deze bizarre zwemtocht) zit urenlang in de “leading-boot”, samen met Lammert van der Ploeg. Stefan stapte gisterenavond in de boot, om Maarten uit de wind te houden tot vanochtend.  Vanavond rond de klok van 22.00 uur is hij opnieuw een van de bemanningsleden van de “voor-vaar-boot” tot aan de finish.

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.