Unieke kans om woensdag a.s. je zwem-skills te laten testen door Tri2One Coaching en TRImprove

 

 ZWEMMERS/TRIATHLETEN OPGELET!

Tri2One Coaching (Hylke Sietzema) en TRImprove  (Iris Dijkstra) zoeken 3 personen die hun magische formule willen testen aanstaande woensdag 29 augustus . Grijp deze unieke kans en geef je zwemtechniek een boost voor slechts €99,99!
Let op, dit is een eenmalig actietarief , omdat zij op zoek zijn naar proefpersonen!

Er is een video-analyse door  Tri2One Coaching, een analyse door SmartPaddle en afsluitend een uitgebreide evaluatie.

Iris is bewegingswetenschapper , maar ook triatlete en wij hebben geprobeerd haar het laatste zetje te geven naar deelname aan Expedition Robinson. Hylke is alom bekend als coach en eigenaar van Tri2One Coaching.

Zij hebben de handen ineen geslagen en kunnen nu een uniek product aanbieden; het vermogen in het water wordt gemeten door Powerpaddle , welke samengevoegd wordt met de video-analyse. Met andere woorden; de zwemslag wordt via videobeelden van TRi2One Coaching bekeken en gekoppeld aan de meetresultaten van Powerpaddle, waardoor niet alleen inzichtelijk wordt of de zwemslag effectief is, maar ook of het vermogen in de juiste richting effect heeft.

Inschrijven is mogelijk via www.trimprove.nl/inschrijven-tri2one-coaching-TRImprove

Aanstaande zondagavond verloten zij de 3 plaatsen.


Niet ingeloot? No worries!
Eind september komen er verschillende meetmomenten bij Tri2one Coaching, waarvoor jij op de hoogte gehouden kunt worden door je in te schrijven via
www.trimprove.nl/inschrijven-tri2one-coaching-TRImprove .

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.