Nieuwe partners voor Tri2One Coaching

Met trots presenteert onze partner Tri2Onecoaching haar nieuwe partners Triathlonaccessoires.nl en  Bttlns Perform like a Battalyan!

Niet enkel voor hen is dit fantastisch nieuws, vooral  atleten zullen spoedig kennismaken met de voordelen en prachtige nieuwe producten die dit met zich meebrengt.

 

 

Wat Tri2One Coaching betreft dé ideale partners voor een vergaande vorm van samenwerking. Partners waar zij zich perfect mee kunnen identificeren; een bak aan ervaring in onze sport sinds 2001, een service en assortiment waar de triatleet u tegen zegt en met het merk BTTLNS vernieuwend en innovatief. Precies zoals zij de triathlonsport benaderen.

 

 

From now on we’re gonna perform like a Battalyan!

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.