WODBEAST; de droom van Marco Hoogenraad komt uit.

Marco Hoogenraad is een bekend figuur in de Nederlandse triathlonsport. Velen kennen zijn verhaal en dat van zijn gezin. De positieve flow is terug en Marco ziet deze maanden zijn droom bewaarheid worden met zijn eigen WODBEAST gym. Natuurlijk spraken wij even met hem:
Al 2 jaar ben ik mezelf aan het specialiseren op het gebied van CrossFit. Ik heb mijn trainersdiploma’s gehaald, mezelf verder bekwaam gemaakt in de meest uiteenlopende vormen van fitness, zover als het kan, want CrossFit is een levenslange ontdekkingsreis!
Maar ik zou Marco niet zijn als ik er ook niet een vleugje van mijn 18-jarige duursportverleden op heb losgelaten 🙂 en zo is WODBEAST geboren! WOD staat voor Workout of the Day en BEAST is de bijnaam die ik van Ruud de Haan heb gekregen in de triathlon! Nog voor Bas Diederen zich deze naam toe eigende 🙂
In juli lag ik op de behandelbank van Frank Remkes, al ruim 10 jaar mijn manueel therapeut en hij vertelde me dat hij en Roel van Brakel, mijn revalidatie sportfysiotherapeut tijdens mijn heupbreuk, Annatommie in Rijswijk gingen overnemen om er een Sport + centrum van te maken voor (top)sporters en mensen met een actieve lifestyle die terugkomen van een blessure of operatie. Vooral in de schouders en het kniegewricht ligt hun specialisme. Frank vertelde me dat zij hun fitnessruimte wilde inrichten als een CrossFit Gym en wilde mij er graag bij! Zo is de cirkel rond! Vroeger gesponsord door Annatommie in de triathlon, daar maanden gerevalideerd en er nu mijn WODBEAST GYM runnen! Wat een luxe!
In mijn GYM geef ik iedere dag diverse WODBEAST Workouts voor iedereen. Van topper tot iemand die net begint! Een uitdagende training, waar al je fitnessniveau’s worden getest. Iedere dag weer anders en vernieuwend! De training duurt maximaal 60 minuten.
Mijn visie en kracht is dat ik met kleine groepen van maximaal 4 personen per training werk. Zo kan ik iedereen persoonlijke aandacht geven en optimaal laten trainen! Ook geef ik personal training of smallgroup training, waar ik met mensen aan de slag ga voor bijvoorbeeld een eerste 1/8 triathlon, een 5, 10 of halve marathon wedstrijd, maar ook om gewoonweg fitter en strakker te worden. Of combinaties hiervan!
Man wat is dit heerlijk om te doen, wat een voldoening geeft het waar ik mijn jarenlange sportleven en ervaring in combinatie met CrossFit kwijt kan in een unieke trainingsvorm en coachingstijl! Kortom ik ben een gelukkig man! Af en toe zal ik zeker nog een  korte triathlon doen maar meer als WOD want triathlon en duathlon blijft gewoonweg fantastisch om te doen!
Zeker voor de winterperiode nodig ik jullie van harte uit om eens een WODBEAST Workout bij me te komen doen! Reserveren kan op mijn website: www.wodbeast.nl!
Be as fit as you can (Be)ast!

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.