Huldiging Tessa Kortekaas in Voorhout

Gisteren won ze nog met overmacht de Ocean Lava triathlon op Lanzarote, vanochtend werd Wereldkampioene Hawaii D30 Tessa Kortekaas verrast met een (eerste) huldiging in Voorhout. Te midden van familie, vrienden en sponsoren mocht ik een gesprek met haar voeren, vol passie, emotie en alles wat bij topsport hoort. De foto’s en video spreken voor zich.

 

 

 

 

 

Dank aan sponsoren Runnersworld Leiden, Fusion Nederland, Hoka One One .

Ruud de Haan

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Eén gedachte over “Huldiging Tessa Kortekaas in Voorhout

  • Avatar
    28 oktober 2018 om 21:59
    Permalink

    En bedankt hoor Tess … zit ik hier ook weer te janken ?????

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: