Huldiging Tessa Kortekaas in Voorhout

Gisteren won ze nog met overmacht de Ocean Lava triathlon op Lanzarote, vanochtend werd Wereldkampioene Hawaii D30 Tessa Kortekaas verrast met een (eerste) huldiging in Voorhout. Te midden van familie, vrienden en sponsoren mocht ik een gesprek met haar voeren, vol passie, emotie en alles wat bij topsport hoort. De foto’s en video spreken voor zich.

 

 

 

 

 

Dank aan sponsoren Runnersworld Leiden, Fusion Nederland, Hoka One One .

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

One thought on “Huldiging Tessa Kortekaas in Voorhout

  • 28/10/2018 om 21:59
    Permalink

    En bedankt hoor Tess … zit ik hier ook weer te janken ?????

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.