Inschrijving Brouwersdam Triathlon 1 november open

In mijn “achtertuin” organiseert Triathlon Goeree Overflakkee volgend jaar een nieuwe wedstrijd; 1 kilometer zwemmen, 79 kilometer fietsen en 10 kilometer lopen op een unieke locatie in Nederland; de Brouwersdam.

 

Durf jij de uitdaging aan?

 

 

Donderdag 1 november gaat de inschrijving open om middernacht!

Dit speciale evenement vindt plaats op 25 mei 2019 en kenmerkt zich door de unieke ligging op 1 van de deltawerken.

 

 

Zwemmen vindt plaats in het grootste zoutwater meer van Europa, de Grevelingen. Fietsen gaat langs de boorden van de Grevelingen en de Noordzee en het lopen vindt plaats langs d├ę surfstek van Nederland.
Om dit speciale evenement nog meer luister bij te zetten is er ook voor een uniek format gekozen, de Brouwersdam90. Er wordt 1 km gezwommen, 79 km gefietst en 10 km gelopen. Een geweldig moment om vroeg in het seizoen de conditie te testen, zoals vele Nederlanders vroeg in het seizoen in Bilzen111 doen.

Is dit net allemaal iets te speciaal, dan kan je ook kiezen voor de klassieke 1/4 en 1/8 triathlon.

Voor de wedstrijdserie van de Brouwersdam90 wordt prijzengeld toegekend, waarbij de prijzenpot evenredig tussen mannen vrouwen wordt verdeeld. Verder krijgen alle agegroupers op alle afstanden (Senioren, H/D40 en H/D50) ereprijzen.

De hoogte van de prijzenpot is op dit moment 1000 euro, maar dit bedrag kan hoger worden bij voldoende inschrijvingen.


Sponsor Centerparcs Port Zelande verloot 1 verblijf op een datum naar keuze in een premium cottage onder de deelnemers en 1 onder de prijswinnaars.
Ook hebben zij een speciaal weekend-arrangement voor de deelnemers aan de triathlon.

Aan verdere acties wordt nog gewerkt.

Kortom: volop reden om op 25 mei as aan de start te staan op de Brouwersdam.
Schrijf je daarom zo spoedig mogelijk in!

Meer info op www.triathlongo.nl

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.