Tri2one Coaching dames eredivisieteam biedt 3 dames unieke kans

Onze partner Tri2one Coaching biedt 3 atletes een kans om deel uit te maken van het nieuwe Eredivisieteam. In de komende maanden zullen wij zeer regelmatig de vorderingen van dit team via videoverslagen volgen.

 

 

Vandaag de eerste stap; de uitnodiging tot reageren voor de selectie en testen van het Tri20ne Coaching dames Eredivisieteam.

 

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.