Trainen met Yvonne van Vlerken op een uitzonderlijke locatie!

Ze is de ambassadrice van de Nederlandse triathlonsport op de midden en lange afstand, wereldrecordhoudster met 16 finishes onder de negen uur op de hele triathlon, winnares van 17 LD races, 7 tweede plaatsen en 5 derde plaatsen. Wereld- , Europees en Nederlands kampioene. Enorme ervaring op gebied van wedstrijden en trainingen en gewoon een heerlijk open mens.

 

  

Trainen met Yvonne en en haar man Per behoort tot de mogelijkheden. Van 7 tot 14 januari 2019 organiseren zij opnieuw een trainingskamp op het triathlon-eiland bij uitstek Lanzarote. Op een unieke locatie, gehuisvest bij Tri Sports, waar toptriatleten zeer regelmatig hun trainingskamp opslaan. Yvonne en Per delen graag hun kennis van triathlontrainingen en hun ervaringen van de talloze wedstrijden.

 

  

Het trainingkamp:

 • 7 nachten accommodatiie in de luxe  Tri-Sports villa
 • All-inclusive  (uitgezonderd 2 diners in een restaurant).
 • Gebruik van alle faciliteiten (gym, verwarmd 25 mtr zwembad, hot tub etc).
 • Vervoer naar de trainingslocaties en begeleiding tijdens de fietstrainingen.

Dagelijkse trainingssessies:

 • Open water zwemmen
 • Loop trainingen
 • Easy Bike Ride
 • BRICK (Hard bike and run)
 •  Zwembad training
 • Kracht en conditie training
 • Lange duurloop

Voor meer info Tri Sports Lanzarote

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.