Eric van der Linden wint H40 IM 70.3 Western Sydney

 

Eric van der Linden (De Adelaar van Schagen) wint in de categorie H40 IM 70.3 Western Sydney. Met een magistrale halve marathon weet de voormalige Olympiër de wedstrijd in de categorie H40 naar zijn hand te zetten.
Van der Linden kende een goed zwemnummer, als derde in zijn categorie klauterde hij op het droge. Na het fietsen kwam hij als 5e terug, maar liefst op ruim 13 minuten van de H40 leider. Echter een ongekende halve marathon ( 1:21:24) bracht hem naar de winst in de categorie H40.

 

 

De wedstrijd bij de mannen Pro’s werd gewonnen door Terenzo Bozzone; zijn eerst wedstrijd na een verschrikkelijk ongeluk, 5 maanden geleden.

 

 

Bij de vrouwen was de winst voor Radka Kahlefeldt; haar 4 overwinning dit seizoen.
(later meer)

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.