Eric van der Linden wint H40 IM 70.3 Western Sydney

 

Eric van der Linden (De Adelaar van Schagen) wint in de categorie H40 IM 70.3 Western Sydney. Met een magistrale halve marathon weet de voormalige Olympiër de wedstrijd in de categorie H40 naar zijn hand te zetten.
Van der Linden kende een goed zwemnummer, als derde in zijn categorie klauterde hij op het droge. Na het fietsen kwam hij als 5e terug, maar liefst op ruim 13 minuten van de H40 leider. Echter een ongekende halve marathon ( 1:21:24) bracht hem naar de winst in de categorie H40.

 

 

De wedstrijd bij de mannen Pro’s werd gewonnen door Terenzo Bozzone; zijn eerst wedstrijd na een verschrikkelijk ongeluk, 5 maanden geleden.

 

 

Bij de vrouwen was de winst voor Radka Kahlefeldt; haar 4 overwinning dit seizoen.
(later meer)

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.