Squadra Triathlon Team is klaar voor 2019

 

Vandaag was Trikipedia.nl te gast bij Onko Drent van Triathlonwinkel.nl voor de teampresentatie van het Squadra Triathlon Team voor 2019.

 

                                     

Het seizoen 2018 was het meest succesvolle seizoen voor het Squadra Triathlon Team; o.a. 10 titels door 7 atleten, tweede keer winst in de Eredivisie en internationale successen. Het wordt een behoorlijke uitdaging voor het Squadra team om dit succes te evenaren of te verbeteren in 2019, maar ze gaan deze uitdaging vol vertrouwen aan.

Gesteund door hun sponsoren kijkt het Squadra Triathlon Team vol vertrouwen uit naar het nieuwe seizoen. Voor een deel van de atleten is de weg naar de Olympische 2020 en 2024 een doel, een ander deel van het team zal zich op de Eredivisie focussen, met daarnaast de individuele wedstrijden.

Het Squadra Triathlon Team bestaat in 2019 uit de volgende atleten:
Marco van der Stel
Menno Koolhaas
Tim van Hemel
Lucas van Deynze
Mika Vekeman
Jonathan Wayaffe
Neal van Vaerenbergh
Renze Postma
Oskar de Schynkel
Bart Cooymans
Finn Timmermans
Tom van Capellen
Devi Wolthuizen
Youri Keulen

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.