Nog “maar” 194 slots voor Frysman beschikbaar

De Frysman, de fyfde edysje.

De eerste 6 startplaatsen voor de 5e editie van de Frysman zijn vergeven.

De organisatie heeft deze toegewezen aan 6 Heldenhelpers (vrijwilligers) die in 2019 als atleet bij de Frysman actief zullen zijn. Als dank voor hun inzet kregen de Heldenhelpers de gelegenheid tijdens het vrijwilligersfeest gisteren zich in te schrijven als atleet. Silvia, Johnny, Alco, Ben, Jort en Willeke zijn verzekerd van een startplaats.

Andere belangstellenden kunnen zich op 5 december vanaf 20.00 uur inschrijven voor “fyfde edysje” de via website van Frysman

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.