De twee laatste startbewijzen voor triathlon Brouwersdam !

 

In nauwe samenwerking met Triathlon Goeree Overflakkee gaat Trikipedia.nl de laatste twee startbewijzen GRATIS weggeven voor de eerste editie van de Brouwersdam Triathlon op 24 mei 2019.

Één voor een vrouw , één voor een man; de gewenste afstand is eigen keuze!

De wedstrijden/series zijn inmiddels geheel volgeboekt, dus een unieke kans om alsnog mee te kunnen doen aan deze , nu al,  spraakmakende  triathlon aan de Brouwersdam.

Wat moet je er voor doen?

Like en deel het Facebookbericht  van Trikipedia.nl over deze actie en meld ons, als redactie,  voor 30 december 2018 de reden waarom juist jij in aanmerking dient te komen voor één van deze twee laatste startbewijzen via ruuddehaan@hotmail.com

In samenspraak met de organisatie van de Triathlon Brouwersdam zullen de winnaar en winnares  op Oudejaarsdag bekend gemaakt worden via Trikipedia.nl .

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.