Tri2One Coaching organiseert lezing door cardioloog en triatleet Roel Sentjes

 

PRESENTATIE “TRIATHLON DOOR DE OGEN VAN EEN CARDIOLOOG INTENSIVIST”

Op vrijdagavond 11 januari verzorgt Tri2one Coaching  een informatieve presentatie voor triatleten maar vooral ook de partners van triatleten.

Tijdens deze presentatie gaat vooraanstaand cardioloog Roel Sentjes, tevens IRONMAN finisher (Ironman Barcelona 12:47:31 1:14:13/6:12:12/5:05:00) en Tri2one atleet, in op alle vragen en vraagtekens rondom het hart en zijn functioneren. Natuurlijk richt hij zich voornamelijk op de effecten die (intensieve) duursport hebben op ons hart.

Zowel Roel als de trainers bij Tri2one Coaching ontvangen vaak vragen aangaande de gezondheid, wat hen bewogen heeft deze informatieve avond voor triatleten te organiseren.

 

 

Wil jij en/of je partner hierbij aanwezig zijn? Meld je dan direct aan via onderstaande link!

Kosten voor de presentatie bedragen 7,50 Euro, Tri2one Coaching atleten nemen gratis deel (wel even aanmelden i.v.m. beperkte beschikbaarheid).
Tijdstip: 19:45u

AANMELDEN:
https://goo.gl/forms/e1FYiHCoOWcqYjtY2

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.