De laatste drie !!!! startbewijzen van triathlon Brouwersdam zijn vergeven

 

 

Geen twee, maar drie startbewijzen worden weggegeven.
In nauw overleg met de organisatie triathlon Brouwersdam zijn de vele mails bekeken en heeft de organisatie besloten drie i.p.v. twee gratis startbewijzen te verstrekken voor de triathlon aan de Brouwersdam op 25 mei 2019.

 

 

De eerste twee gelukkigen zijn  Ardy Felius en zijn vriendin Willona Hoekman.
Een korte samenvatting van het bericht van Ardy:
“Mijn vriendin Willona staat aan het begin van haar triathloncarrière en ik aan het eind. Willona woont op Goeree Overflakkee en zou heel graag aan deze triathlon mee doen.
Als de startbewijzen ons gegund worden,  dan doe ik nog één keertje mee om Willona naar de finish te begeleiden.
Een mooier afscheid/begin kan ik mij niet voorstellen!”.

 

Aron van Vliet (rechts) met Tom Oosterdijk

 

De andere gelukkige is Aron van Vliet:
“Sinds de zomer ben ik actief triatleet geworden. 3 jaar geleden zag mijn leven er een stuk anders uit. Ik was 25 kilo zwaarder als nu, rookte een pakje sigaretten per dag, en was een stevige weekend drinker. Op Lanzarote  (voorjaar 2018) heb ik Tom Oosterdijk ontmoet. Toen ik Tom zijn verhaal hoorde, wat redelijk gelijk was aan dat van mij, werd ik nog meer gemotiveerd om te gaan sporten. Het hele jaar door veel contact met Tom gehad en een vriendschap was geboren. Samen met Tom  afgelopen jaar mijn eerste triathlon gedaan; de halve van Didam (4:28). Volgend jaar sta ik aan de start van de Frysman en de wedstrijd aan de Brouwersdam zou een perfecte voorbereiding zijn”.

Trikipedia zal de komende dagen uitgebreid de winnaars aan het woord laten.

Triathlon Goeree Overflakkee en Trikipedia feliciteren de prijswinnaars met hun startbewijs voor de volgeboekte triathlon Brouwersdam 25 mei 2019. Overigens kan men nog wel inschrijven voor de triathlon van Herkingen op  6 juli 2019.

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.